Volei: Dănuț Pascu și Rusmir Halilović au prefațat dubla cu Știința București

0
265

Voleibaliștii de la SCM Universitatea Craiova joacă de două ori cu CSU Știința București în Sala Polivalentă din Craiova.

Sâmbătă, de la ora 16.30, meciul contează pentru prima etapă a returlui Diviziei A1. O zi mai târziu, acelaşi duel va avea loc tot de la ora 16.30, doar că va conta pentru faza sferturilor Cupei României – manșa retur. (3-0 pentru Craiova – în tur).

Despre această dublă au vorbit în cadrul unei conferințe de presă Dănuț Pascu și Rusmir Halilović.

„Echipa este în revenire de formă, nu am avut prea mult timp de pregătire după Sărbători. Băieții sunt pregătiți să înceapă meciurile oficiale. Avem schimbări în lot. A plecat Tomas Krisko din cauza unor probleme personale. L-am adu în locul lui pe sârbul Dušan Stojsavljević, care sper să-l completeze. În rest, lotul este același, așteptăm să reluăm partidele.”

„Toate meciurile sunt importante. Pentru mine nu există meci ușor sau meci greu. Trebuie să ne concentrăm la maxim pentru ambele partide.”

„Păcat că s-a terminat turul exact în momentul în care echipa se afla în vârf de formă. A venit această pauză care ne-a dereglat puțin, dar este de datoria mea să fac reglajele astfel încât echipă să joace la parametrii din finalul turului”, a declarat antrenorul echipei craiovene, Dănuț Pascu.

La rândul său, coordonatorul Rusmir Halilović a spus: „Mereu după pauza de iarnă primul meci este dificil, însă echipa s-a pregătit foarte bine în ultima perioadă și sper să câștigăm ambele partide. Mă simt foarte bine la Craiova din toate punctele de vedere. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.