Baschet: Trupa lui Kakiouzis primește vizita Constanței

0
306
FOTO: IONUȚ GREERE

SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la ABC Athletic Neptun Constanța într-un meci din etapa a 10-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Duelul va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă.

FOTO: IONUȚ GREERE

Cele două combatante sunt vecine de clasament. Trupa lui Michalis Kakiouzis ocupă în ierarhia intermediară a LNBM locul 4, cu 15 puncte, 6-3 la general. De partea cealaltă, gruparea dobrogeană este pe 5, cu 14 puncte la activ, 5-4 la general.

Alb-albaștrii vin după două victorii categorice 100-70 cu CSM Focșani, respectiv 96-77, și nu concept alt rezultat nici în partida de mâine seară. În etapa precedentă din LNBM, Constanța a trecut în over time de Steaua București, scor 111-107.

La conferința de presă premergătoare meciului de sâmbătă, Kakiouzis a declarat: „Jucăm sâmbătă cu cei de la Constanţa, una dintre echipele care au început excelent campionatul. Am avut o săptămână bună de pregătire şi sperăm să câştigăm partida care urmează, mai ales că jucăm acasă.Nu ne permitem să pierdem meciuri când jucăm pe teren propriu. Ceea ce ne dorim este să evoluăm de la zi la zi, de la meci la meci. Este o lună importantă pentru noi, pentru că vom disputa patru jocuri extrem de tari, două în campionat şi două în Cupă şi ne dorim rezultate cât mai satisfăcătoare”, a spus antrenorul elen al formației noastre.”

Craiova a învins de trei ori Constanța în sezonul precedent. Două victorii au venit în LNBM: 69-61 și 73-53. Al treilea meci s-a disputat în primul tur al Cupei României, iar alb-albaștrii au avut câștig de cauză cu 101-68.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.