Volei: Voleibaliștii întâlnesc Steaua în ziua în care se împlinesc 15 ani de la înființarea clubului. „Lolo” Lică: „Trebuie să jucăm la capacitate maximă în special în meciurile contra echipelor care se bat la play-off”

0
304

În ziua în care clubul SCM Craiova împlinește 15 ani de existență, formația masculină de volei primește vizita formației Steaua București. Meciul este programat duminică, de la ora 16.30, în etapa a 4-a din cadrul Diviziei A 1.

Laurențiu Lică, căpitanul formației craiovene, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida contra grupării bucureștene.

„Duminică se vor împlini 15 ani de la înfiinţarea clubului SCM, este o zi importantă pentru noi, ar dacă vom obţine victoria cu Steaua, o vom dedica tuturor celor care au trecut prin club şi care au pus bazele aici, precum şi suporterilor şi susţinătorilor noştri.”

„Trebuie să jucăm la capacitate maximă în special în meciurile contra echipelor care se bat la play-off, pentru că sunt extrem de importante punctele din meciurile directe. Le-am şi explicat băieţilor ce înseamnă o astfel de rivalitate şi sunt mai motivaţi ca niciodată. Pentru noi, sunt importante punctele, victoria.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.