Baschet: Michalis Kakiouzis a vorbit despre înfrângerea cu U BT Cluj și meciul de duminică cu CSM Miercurea Ciuc

0
392
FOTO: IONUȚ GREERE

Tehnicianul grec al echipei de baschet SCM Universitatea Craiova a vorbit după meciul pierdut cu U BT Cluj (79-90) despre prestația elevilor săi în restanța din etapa a doua a LNBM.

FOTO: IONUȚ GREERE

Michalis Kakiouzis a recunoscut superioritatea adversarei și a declarat că a întâlnit cea mai bună echipă din România.

„Un meci este bun doar când câștigi. Am întâlnit cea mai bună echipă din România, una dintre cele mai bune din Europa. Au jucat excelent în Champions League, lucru bun pentru baschetul românesc. Nu pot să mă plâng de prestația jucătorilor mei când am avut așa adversar în față. Am jucat agresiv, am depus mult efort, dar am făcut niște greșeli pe care trebuie să le corectăm.Trebuie să ne concentrăm pe meciul de duminică, iar același lucru l-aș fi spus și dacă am fi învins-o pe U Cluj. Muncă, muncă și iar muncă. Asta vreau să văd începând cu ziua de joi.”

Kakiouzis a vorbit și despre meciul pe care baschetbaliștii craioveni îl vor disputa contra celor de la CSM Miercurea Ciuc.

Meciul cu Miercurea Ciuc nu este ușor. Nu vreau să subestimez niciun adversar. O partidă este ușoară dacă ne-o facem noi ușoară la ora jocului. În cazul în care nu ne impunem stilul de joc, vom avea mari probleme”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.