Alexandru Crețu, jucător venit la Universitatea Craiova după ce s-a despărțit de FCSB, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul de la Baia Mare din Cupa României.

Alexandru Creţu îi asigură pe fani că alb-albaştrii vor trata meciul foarte serios și se vor califica mai departe în Cupă. Fundașul Craiovei a dat exemplul celor de la UTA, eliminată de Filiași, o altă echipă din Liga 3.

„Întâlnim o echipă de liga a treia, să nu uităm ce s-a întâmplat cu cei de la UTA, vom avea probleme dacă nu vom fi serioşi, dar vom intra montaţi sută la sută şi ne vom califica. Dacă nu vom fi concentraţi sută la sută vom avea probleme, sunt sigur de asta. Nu am informaţii despre adversari, dar vom intra sută la sută pentru a ne califica”a spus Creţu despre duelul de la Baia Mare.

Meciul dintre Minaur Baia Mare și Universitatea Craiova se va disputa miercuri, de la ora 18.00, pe stadionul „Viorel Mateianu“. Formația maramureșeană a închiriat o instalație de nocturnă mobilă pentru a putea disputa meciul pe stadionul din Dealul Florilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.