Serie A: Daniel Maldini și-a deschis cont în Serie A. Meciuri nebune pe Meazza și Luigi Ferraris

0
295
FOTO: AC MILAN

Daniel Maldini, fiul lui Paolo, a marcat pentru AC Milan la chiar primul său meci ca titular, în victoria „diavolilor”, 2-1 în partida de la Spezia.

FOTO: AC MILAN

În minutul 48, la două minute de la reluarea partidei, tânărul Maldini a fructificat cu o superbă lovitură de cap centrarea venită de pe partea dreaptă de la Pierre Kalulu. Daniele Verde a egalat în minutul 80 cu un șut deviat de Tonali, însă Milan pleacă cu toate punctele de pe „Stadio Alberto Picco”, după ce Brahim Diaz a trimis în plasă din zona careului de 6 m.

Meci cu final nebun pe Meazza. Inter și Atalanta au terminat la egalitate, scor 2-2. Federico Dimarco a ratat în minutul 85 o lovitură de la 11 m, iar Atalanta putea câștiga, însă golul lui Picolli din minutul 88 a fost anulat pentru offsaid după intervenția VAR.

Lautaro Martinez deschis scorul încă din minutul 5. Argentinianul a reluat din prima pasa în adâncime a lui Barella. Malinovskyi a egalat cu un șut spectaculos din afara careului (30). Trupa lui Gasperini a trecut în avantaj din minutul 39. Șutul lui Malinovskyi a fost respins în față de Handanovic, iar Toloi a trimis în plasă.

Edin Dzeko a egalat în minutul 71. Vârful bosniac a trimis în poartă o minge respinsă din șutul lui lui Barella.

Remiză spectaculoasă între Genoa și Verona. A fost 3-3, cu o evoluție a scorului de-a dreptul nebună.

Oaspeții au trecut în avantaj încă din minutul 8. Giovanni Simeone a reluat cu capul centarea lui Faraoni.

Verona și-a dublat avantajul în debutul reprizei secunde, Antonin Barak a transformat o lovitură de la 11 m în minutul 49. Genoa a marcat de trei ori în decurs de doar opt minute și a întors scorul pe tabela de marcaj. Domenico Criscito a nu a greșit de la punctul cu var în minutul 77, apoi a făcut „dubla” trei minute mai târziu cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri libere executate de pe partea stângă de Ravlla. S-a făcut 3-2 pentru gazde în minutul 85, Mattia Destro a primit o pasă de la Pandev, a driblat un adversar și a înscris cu o execuție de finețe. S-a terminat 3-3, Nikola Kalinic a trimis cu capul din centrarea lui Casale.

Meciurile de azi din Serie A:

13:30 Juventus – Sampdoria (Digi Sport 1, Telekom Sport 1)
16:00 Empoli – Bologna
16:00 Sassuolo – Salernitana
16:00 Udinese – Fiorentina
19:00 Lazio – AS Roma (Digi Sport 3, Telekom Sport 2, Look Sport +)
21:45 Napoli – Cagliari (Digi Sport 2, Telekom Sport 2)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.