Handbal: CSM Slatina a câștigat în ultima secundă cu Dacia Mioveni

0
549

CSM Slatina a învins cu scorul de 24-23 (11-11) Dacia Mioveni, sâmbătă dimineața, în prima etapă a Ligii Florilor la handbal feminin.

Prima repriză a fost echilibrată, gazdele s-au desprins și la două goluri diferență, însă gruparea argeșeană a revenit de fiecare dată. Golul egalizator a fost înscris de Roxana Cîrjan în ultima secundă.

Jocul s-a schimbat în partea secundă. Fetele antrenate de Gheorghe Covaciu au prin curaj, au pus gol după gol, iar la un moment dat scorul a fost 20-17 în favoarea Mioveniului. Slatina a scăpat dintr-un moment dificil, nu a primt gol în dublă inferioritate numerică și a trecut în avantaj în minutul 58. Aceeași Cârjan a restablit egalitatea cu 10 secunde înainte de final… și a venit o ultimă aruncare de la 9 m, cu trei secunde până la concluzia întâlnirii. Luciana Marin a văzut un spațiu și a reușit să aducă victoria echipei gazdă.

GALERIE FOTOAICI

CSM SLATINA – DACA MIOVENI 24-23 (11-11)

SLATINA: Pașca, Nagy, Tymoshenkova – Popescu 11, Cîrligeanu 3, Ostase 3, Olaru 2, Chitacu 2, Coman 2, Livrinikj 1, Fulgoi, Crețu, Necula, Drăghici. Antrenor: Victorina Bora.

MIOVENI: Popovic, Ion, Polocoșer – Lisewska 7, Cîrjan 5, Toma 5, Vizuete 3, Lazăr 2, A.Ivan 1, I.Ivan, Tomescu, Georgescu, Boian, Nicolae. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Aruncări de la 7 m: 7/7 – 4/4

Eliminări: 3x2min – 4xx2min

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.