Bundesliga: Borussia Dortmund, victorie cu final nebun în meciul cu Hoffenheim

0
199
FOTO: Borussia Dortmund

Borussia Dortmund a câştigat, cu scorul de 3-2, meciul cu Hoffenheim, vineri seara, pe Signal Iduna Park, în etapa a 3-a a campionatului Germaniei.

FOTO: Borussia Dortmund

A fost un un meci cu final nebun. Oaspeții au egalat în minutul 90, iar Erling Haaland  marcat golul victoriei la faza imediat următoare.

Giovanni Reyna a înscris în debutul reprizei secunde cu un șut de la marginea careului (48). Oaspeții au egalat în minutul 61, Christoph Baumgartner a șutat din marginea careului mic, la colțul lung. Borussia a revenit în avantaj în minutul 69, grație reușitei lui Jude Bellingham.

Oaspeții au egalat în ultimul minut de joc, Dabur a împins mingea în poartă din câtiva metri, după o lovitură de colț de pe partea stângă și deviată cu capul de Akpoguma. Nu s-a terminat însă 2-2, starul norvegian Erling Haaland a trimis în poartă o minge respinsă de portarul oaspeților.

Dortmund: Kobel – Meunier, Witsel, Akanji, Guerreiro (Passlack, 84′) – Bellingham (Wolf, 72′), Dahoud, Reyna (Brandt, 63′) – Reus (c) – Haaland, Malen (Moukoko, 84′).
Antrenor:
Marco Rose.

Hoffenheim: Baumann – Akpoguma, Posch, Vogt (c), Raum – Geiger (Dabbur, 83′), Stiller (Rutter, 46′) – Baumgartner (Adamyan, 70′), Rudy, Bruun Larsen (Gacinovic, 70′) – Kramaric.
Antrenor:
Sebastian Hoeneß.

Programul de astăzi din Bundesliga:

16:30 FC Augsburg – Bayer Leverkusen (Digi Sport 4)
16:30 Arminia Bielefeld – Eintracht Frankfurt
16:30 FC Köln – VfL Bochum
16:30 FSV Mainz – Greuther Fürth
16:30 VfB Stuttgart – SC Freiburg (Look Sport 2)
19:30 Bayern München – Hertha Berlin (Digi Sport 4, Look Sport 4)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.