Liga 1: Care este starea lui Elvir Koljic după accidentarea din meciul cu FC Voluntari

0
276

Elvir Koljic a ieșit accidentat în minutul 25 al meciului cu FC Voluntari, iar suporterii olteni au început să își facă din nou griji în privința stării de sănătate a atacantului bosniac.

Marcel Popescu a ținut să îi liniștească pe fanii Universității Craiova. Acesta a declarat la Ora Exactă în Sport, de la Pro X, faptul că Elvir Koljic are doar o entorsă, astfel că recuperarea nu va fi una dificilă.

”În urma unei investigații, nu este ceva extrem de grav, este o problemă, ce se întâmplă, zilele astea caniculare au pus la grea încercare și gazonul, că este hibrid, că există o tehnologie, că este extrem de corect îngrijit, este o realitate, dar când stă într-un spațiu semiînchis, la 50 de grade, temperatura solului, sunt probleme.

Tehnicile de mentenanță sunt atipice si probabil a cedat. 

Când Koljic a călcat, a fugit puțin gazonul. E o entorsă, sper să revină cât mai repede, medical, dar în același timp sper să revină cât mai repede la forma care l-a consacrat. Accidentările care l-au scos din circuit, de două ori până acum, pentru o perioadă destul de lungă. 

El a putut să se remonteze. Acum este a treia oară. Crede în el, și el încearcă să se autodepășească, noi credem în el, și el încearcă, dar revenirea lui depinde de starea medicală”, a spus Marcel Popescu, la Ora Exactă în Sport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.