Liga 2: FCU Craiova s-a înclinat în Banat

0
305
FOTO: Emanuel Titus Iliesi

FCU Craiova a fost învinsă de ASU Poli Timișoara, scor 2-1, vineri seara, în etapa cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 2.

FOTO: Emanuel Titus Iliesi

Poli a jucat mult mai bine în prima parte a partidei și a intrat la cabine cu 2-0. Mircea Axente a deschis scorul în minutul 17 dintr-o lovitură de la 11 m, iar Dorin Codrea a dublat avantajul bănățenilor cu un șut fără replică pentru Enache (28).

Băieții lui Trică au ieșit mult mai motivați după odihnă și au redus din handicap la două minute după reluarea jocului. Andrea Compagno a reluat cu latul din zona punctului de pedeapsă.

FCU Craiova putea promova matematic dacă câștiga partida de la Timișoara. CS Mioveni a remizat mai devreme la Miercurea Ciuc, scor 2-2 cu FK Csikszereda, iar distanța dintre cele două se făcea de 9 puncte cu trei etape înainte de finalul play-off-ului.

ASU Poli: Păduraru – Jurj, Bocșan, Scutaru (c), Pamfile (Mera, 66) – Radu, Codrea, Coadă (Ignea, 79), Ivanovici – Axente (Plazonja, 66), Al.Munteanu (Casado, 52). Antrenor: Dan Alexa.

FCU Craiova: Enache – Gîț, Diakite, Ispas, Huyghebaert – Baeten (Anghelina, 46), Albu (c) – Negru (V.Munteanu, 32), Cristea (Ciolacu, 32), Voicu (Răducanu. 74) – Compagno. Antrenor: Eugen Trică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.