Baschet: SCM U Craiova a învins după o repriză de prelungiri SCM Timișoara

0
259
FOTO: Baschet SCM Timișoara

Baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova au câștigat după o repriză de prelungiri meciul cu SCM Timișoara. A fost 78-70 pentru formația antrenată de Aco Todorov, 67-67 după 40 de minute de joc.

FOTO: Baschet SCM Timișoara

Partida s-a jucat în sala Dinamo din București și a contat pentru turneul 13 în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin.

Craiova a terminat primul sfert al întâlnirii cu 24-15, însă timișorenii au jucat mai bine în partea a doua din prima repriză și au intrat la cabine cu un avantaj de o posesie, 37-34. S-a mers cap la cap în sfertul al treilea, iar înaintea secvenței decisive Craiova avea un ecart de 4 lungimi înaintea ultimului sfert, scor 51-47. Alb-albaștrii s-au desprins la 8 puncte în debutul sfertului patru (55-47), Timișoara a răspuns cu run de 8-0 și s-a restabilit egalitatea. Trupa lui Todorov a pus o diferență de patru puncte pe tabelă, bănățenii nu au cedeat și meciul a intrat în prelungiri.

Craiova a dominat cele 5 minute din repriza suplimentară, încheiată cu 11-3.

Payton Henson a totalizat 14 puncte, Goran Filipovic a terminat meciul cu 13 puncte și 6 recuperări, Mate Vucic a adăugat 13 puncte și 3 puncte, Jonathan Person a pus pe tabelă 11 puncte, iar Mo Patt a avut 10 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive.

SCM U Craiova joacă mâine cu CSM Oradea. Meciul este programat de la ora 17.00, în direct pe Digi Sport 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.