La Liga: Atletico a câștigat fără emoții. Barcelona a făcut show cu Getafe

0
211
FOTO: Atletico de Madrid

Atletico Madrid își păstrează poziția de lider în La Liga după victoria cu Huesca. Formația antrenată de Diego Simeone a câștigat cu scorul de 2-0 meciul de pe Wanda Metropolitano.

FOTO: Atletico de Madrid

Angel Correa a înscris în minutul 39 cu un șut de la marginea careului. „Atleti”  a făcut 2-0 în minutul 80, Yannick Carrasco a trimis în plasă plasă centrarea lui Llorente.

Barcelona s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Getafe, scor 5-2, și continuă să lupte pentru titlu.

Messi a deschis scorul în minutul 8. Argentinianul a scăpat singur și l-a învins pe Soria cu un șut din interiorul careului. Bucuria gazdelor nu a durat mult. Getafe a restabilit egalitatea în minutul 12, Angel a înscris după o neatenție în defensiva catalanilor. Barcelona a mai înscris de două ori până la pauză. Chakla a înscris în propria poartă, după o neînțelegere cu portarul lui Getafe (28), iar Messi a stabilit scorul pauzei, după ce mingea a lovit și bara (34).

Getafe a sperat la un rezultat pozitiv după ce Enes Unal a trasnformat o lovitură de la 11 m în minutul 69. Pe final, Araujo a înscris în minutul 87 pentru 4-2, iar în minutele de prelungire Barcelona a primit o lovitură de la 11 m, transformată de Antoine Griezmann.

Real Sociedad a trecut cu scorul de 2-1 în meciul jucat acasă cu Celta Vigo – scor stabilit  încă de la pauză.

Hugo Malo a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 22, dar bascii au întors scorul și au intrat în avantaj la pauză, 2-1. Mai întâi a marcat Portu (25), iar Adnan Januzaj a marcat din penalty cu șase minute înainte de odihnă. Real Sociedad a mai benficiat de o lovitură de pedeapsă, ratată însă de Alexander Isak la scorul de 1-1 (29).

Granada a câștigat meciul jucat pe teren propriu cu Eibar, scor 4-1

Roberto Soldado a marcat primul, cu un șut de la distanță, în minutul 22. Golul a fost validat după consultarea arbitrajului video. La pauză s-a intrat cu 2-0, Antonio Puertas l-a învins pe Dmitrovic cu un șut deviat.

Oaspeții au redus din diferență prin Kike (64), dar apoi au mai urmat alte două goluri ale gazdelor. Soldado a făcut dubla în minutul 77 din pasa lui Kenedy. Acesta din urmă a rămas singur cu Dmitrovic și a închis tabela (81).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.