Bundesliga: Wolfsburg a revenit pe locul 3. Dortmund se află la 4 puncte de locurile de la UCL. Rezumatele de ieri din Bundesliga

0
213
FOTO: WFL WOLFSBURG

Wolfsburg a învins la Stuttgart cu scorul de 3-1 și și-a recăpătat poziția a treia în clasament.

FOTO: WFL WOLFSBURG

Lupii au condus cu 2-0 la pauză, Xaver Schlager (13) și Wout Weghorst (29) au marcat pentru echipa antrenată de Oliver Glasner. Șvabii au ratat la 0-1 o lovitură de la 11 m, iar în parte a doua Yannick Gerhardt a marcat pentru 0-3 în minutul 65. Gonzalo Castro a marcat golul de onoare în al doilea minut suplimentar al partidei.

Borussia Dortmund a trecut cu 2-0 de Union Berlin și încă mai speră la un loc de Champions League. Distanța față de locul 4 este acum de 4 puncte.

Haaland a ratat în minutul 27 o lovitură de la 11, nu a înscris nici după ce portarul oaspeților a respins, mingea a ajuns la Reus şi a stabilit scorul pauzei. Golul doi al galben-negrilor a venit pe final. Raphael Guerreiro a marcat în minutul 90 cu un șut din interiorul careului.

Mainz a sărit bine în clasament după victoria la limită, scor 1-0, pe terenul lui Werder Bremen.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 16 de maghiarul Adam Szalai.

Într-un alt meci jucat miercuri seara, Hoffenheim a câștigat cu scorul de 3-2 pe Borussia Mönchengladbach.

Borussia a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Alassane Plea (25) și Valentino Lazaro (45+1). Gazdele au revenit grație dublei marcate de Andrej Kramaric din minutele 48 și 65, și golului marcat de Bebou 60.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.