Universitatea Craiova a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, la Botoșani, într-un meci din etapa a doua din play-off-ul Ligii 1.

Gazdele au deschis scorul în minutul 12, prin Realdo Fili, care a trecut cu ușurință de defensiva craioveană. Craiova a restabilit egalitatea în minutul 80, când Andrei Ivan a înscris după ce a interceptat o pasă superbă pe flancul stâng venită de la Matteo Fedele.

După o primă repriză în care au dezamăgit, alb-albaștrii au dominat actul secund și până la golul lui Ivan și-au mai creat câteva ocazii imense de a marca. Nistor a fost blocat de Chindriș, Mamut a tras în transversală, iar Marius Constantin a dat peste din câtțiva metri. Același Constantin a reluat cu capul o centrare, iar mingea a trecut puțin pe lângă poarta lui Pap.

Botoșani: Pap – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Papa, Rodriguez, Florescu – Ashkovski (75, Al Mawas), Croitoru (19, Roman; 90+2, Meleke), Fili (75, Keyta).
Antrenor: Marius Croitoru.

Craiova:Pigliacelli – Vătăjelu (69, Fedele), Bălașa, M.Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Mitran (4, Camara; 64, Ivan), Cicâldău, Cîmpanu (64, Vlădoiu) – Mamut.
Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Cartonașe galbene: Papa, Chindriș, Roman, Rodriguez, Șeroni, Keyta  / Cîmpanu, Vătăjelu, Constantin

Cartonașe roșii: Florescu 90+3 / Bălașa 90+3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.