SCM Universitatea Craiova a învins pe Dinamo București, scor 78-65, într-un meci disputat în Sala Polivalentă din Craiova.

FOTO: IONUȚ GREERE

După un început echilibrat, Craiova s-a desprins în primul sfert al întâlnirii și au terminat primele 10 minute de joc. Băieții lui Aco Todorov s-au dus la 17 puncte diferență la mijlocului celui de-al doilea sfert (36-19). A urmat o cădere inexplicabilă și Dinamo a reușit un run de 13-1, pentru 37-32 la pauza mare.

FOTO: IONUȚ GREERE

Bucureștenii au egalat situația pe tabela de marcaj în debutul reprizei secunde (37-37). În sfertul trei s-a mers cap la cap, iar 30 minute, scorul era favorabil gazdelor, scor 53-52. Secvența decisivă a aparținut craiovenilor, care s-au desprins decisiv și nu au mai cedat inițiativa până la final.

FOTO: IONUȚ GREERE

 Dragoș Diculescu a avut 24 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și o posesie pierdută, pentru 24 la eficiență. Monyea Pratt a totalizat 17 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepii, dar și 6 posesii pierdute, în timp ce Mate Vucic a contribuit cu 8 puncte, 13 recuperări, 3 capace, 2 pase decisive și 2 intercepții.

SCM U Craiova a ajuns la un general de 15-7, iar Dinamo are după meciul din Bănie 10-10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.