Baschet: SCM U Craiova trece de Steaua după prelungiri

0
333

Echipa masculină de baschet SCM Universitatea Craiova a învins, după prelungiri,  Steaua București, scor 85-78, în turneul 12 al Ligii Naționale.

Steaua a câștigat primul parțial al întâlnirii din Sala Polivalentă cu 18-8. Bucureștenii s-au desprins la 13 puncte în debutul actului secund, însă Craiova a răspuns pozitiv, astfel că la pauza mare scorul a fost 37-29 pentru oaspeți.

Băieții lui Aco Todorov au alergat după egalare și au trimis meciul în over time după un sfert patru în care au recuperat cele 7 puncte deficit de pe tabela de marcaj.

Craiova a preluat pentru prima dată conducerea în acest meci în runda suplimentară și nu a mai cedat inițiativa până la final.

Goran Filipovic a reușit 23 puncte, Dragoș Diculescu a terminat cu 15 puncte, Mate Vucic a adăugat 12 puncte, 8 recuperări, iar Monyea Pratt a terminat cu 12 puncte, 10 recuperări și 7 pase decisive.

În replică, Maurice Creek a totalizat 22 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Kenny Brown a terminat cu 19 puncte, Ivan Vranes a adăugat 19 puncte, 7 recuperări pentru Steaua.

Mâine seară, de la ora 19.15, formația antrenată de Aco Todorov dă piept cu liderul neînvins U BT Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.