SCM Universitatea Craiova a pierdut la o posesie meciul disputat în Sala Polivalentă, scor 70-72, în compania formației CSU Sibiu, contând pentru turneul 9 al Ligii Naționale de baschet masculin. 

FOTO: IONUȚ GREERE

Meciul din Bănie a fost echilibrat, cu ambele combatate la conducere și șansă pentru craioveni să închidă partida. Craiova are 10-5 la general după această întâlnire, iar Sibiul a ajuns la 15-2.

FOTO: IONUȚ GREERE

Primul sfert a fost câștigat de amfitrioni cu 21-18. Craiovenii au avut probleme la aruncările de la distanță, au reușit doar de două ori să scuture plasa coșului în primele 20 de minute. Galben-albaștrii au fost mai atenți și au intrat la pauza mare cu avantaj de trei puncte pe tabelă, 35-32.

FOTO: Ionuț Greere

Actul trei s-a terminat la egalitate perfectă, astfel că formația vizitatoare avea înainte de secvența decisivă 55-52. Ultimele 10 minute de joc s-au jucat pe muchie de cuțit, Sibiul a avut avantaj pe tabelă, dar Craiova s-a apropiat în ultimele secunde de joc. Elevii lui Todorov au ratat o pasă în adâncime în ultima secundă de joc și scorul a rămas 70-72.

De la Craiova, Goran Filipovic a reușit 27 puncte, 4 intercepții, Monyea Pratt a bifat 14 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, iar Payton Henson a adăugat 13 puncte, 5 recuperări. În replică, Xavier Ratham-Mayes a terminat cu 20 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, Marquis Addison a totalizat 17 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, iar Rolland Torok a reușit 10 puncte, 6 recuperări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.