Bundesliga: Bayern München a învins Werder, Wolfsburg a spulberat pe Schalke, Dortmund a câștigat cu Hertha

0
213
FOTO: FC BAYERN

Bayern München nu a avut probleme la Bremen. Bavarezii au câștigat cu scorul de 3-1 în fața lui Werder, iar de pe lista marcatorilor nu putea lipsi Robert Lewandowski. Polonezul a ajuns deja la 32 de goluri marcate în actuala stagiune. Goretzka și Gnabry au marcat până în pauză, iar golul de onoare al gazdelor a venit pe finalul partidei, Fullkrug a împins în poartă o minge respinsă de Neuer.

FOTO: FC BAYERN

 

Wolfsburg s-a distrat cu Schalke. Lupii au învins cu scorul de 5-0 și se mențin pe locul al treilea în clasament. A fost doar 1-0 la pauză, după autogolul lui Mustafi. Elevii lui Oliver Glasner s-au dezlănțuit în partea a doua a jocului. Weghorst a făcut 2-0, apoi au marcat Baku şi Brekalo. Scorul final a fost stabilit de Philipp.

Borussia Dortmund a câștigat cu 2-0 meciul de acasă cu codașa Hertha Berlin. Golurile au pica în actul secund. Brandt și puștiul de 16 ani – Moukoko au puctat pentru galben-negrii.

Mainz respiră și speră la salvarea de la retrogradare după victoria la limită, scor 1-0, cu Freiburg. Suedezul Robin Quaison a adus victoria cu șase minute înainte de final.

FC Köln a condus cu 1-0 la Berlin, după un penalty transformat de Duda în prelungirile primei reprize. Union a egalat imediat după pauză, tot ditr-o lovitură de pedeapsă, iar Christopher Trimmel a marcat golul victoriei.

Mainz – Freiburg 1-0
Quaison 83

Union Berlin – FC Köln 2-1
Kruse 48 (p), Trimmel 67 / Duda 45+2 (p)

Werder Bremen – Bayern München 1-3
Fullkrug 85 / Goretzka 23, Gnabry 35, Lewandowski 66

Wolfsburg – Schalke 04 5-0
Mustafi 31 (autogol), Weighorst 52, Baku 58, Brekalo 64, Philipp 80

Borussia Dortmund – Hertha Berlin 2-0
Brandt 54, Moukoko 90+1

Duminică sunt programate ultimele 3 partide ale etapei cu numărul 25:

14.30 Bayer Leverkusen – Arminia Bielefeld
16.30 RB Leipzig – Eintracht Frankfurt
19.00 WfB Stuttgart – Hoffenheim

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.