Liga 1: Marinos Ouzounidis: „Încă încerc să înţeleg cum se fac programările la meciuri şi nu înţeleg de ce noi jucăm mereu primii”

0
276

Universitatea Craiova va juca sâmbătă, de la ora 14.30, pe teren propriu, în compania formației FC Botoșani, într-un meci contând pentru etapa a 26-a din Liga 1.

Marinos Ouzounidis, antrenorul alb-albaștrilor, a prefațat meciul cu echipa lui Croitoru, joi, în cadrul unei conferințe de presă. Tehnicianul elen s-a arătat nemulțumit de ora programării partidei și consideră că meciul va fi mult mai interesant față de cel din Cupă.

„Vom avea un meci dificil, contra unei echipe bune, am văzut acest lucru şi în meciul din Cupă, Botoşani joacă fotbal, îmi place stilul lor de joc, ofensiv, pozitiv, dar important este cum se simt jucătorii noştri după meciul de Cupă, sunt obosiţi, vom vedea cum gestionăm această perioadă. Cred că va fi un meci de calitate, spectaculos, fiindcă se întâlnesc două echipe ofensive şi se va juca pe un teren bun.”

„Sunt de o lună în România şi încă încerc să înţeleg cum se fac programările la meciuri şi nu înţeleg de ce noi jucăm mereu primi, în comparaţie cu celelalte din fruntea clasamentului.. Înţeleg televiziunile şi tot.. dar nu e corect”, a declarat Ouzounidis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.