Bundesliga: Dortmund a pierdut la Freiburg. Leipzig nu a avut probleme cu Schalke, recital Leverkusen

0
215
FOTO: SC Freiburg

Borussia Dortmund a făcut un nou pas greşit în Bundesliga. Echipa pregătită de Edin Terzic a pierdut cu scorul de 2-1 meciul de la Freiburg.

FOTO: SC Freiburg

Gazdele au punctat de două ori în debutul celei de a doua reprize, Jeong Woo-yeong (49) şi Jonathan Schmid (52) au dus scorul la un incredibil 2-0. Youssoufa Moukoko (16 ani) a marcat pentru Dortmund golul de onoare. Galben-negrii au alergat după egalare și au ratat pe final o ocazie prin același Moukoko.

RB Leipzig nu a avut probleme în meciul de la Gelsenkirchen. „Taurii” au învins Schalke cu scorul de 3-0.

Mukiele a deschis scorul la ultima fază a primei reprize. În partea a doua, Sabitzer (73) și Orban (87) au mai punctat pentru echipa Julian Nagelsmann. Leipzig rămâne pe locul secund, la 7 puncte în spatele lui Bayern.

Bayer Leverkusen a făcut scor cu Stuttgart, 5-2, sâmbătă, pe Bay Arena.

Kerem Demirbay a făcut dubla în prima repriză (18 și 31) şi a stabilit scorul pauzei. Stuttgart a redus din diferenţă la cinci minute după revenirea de la cabine, grație golului marcat de Sasa Kalajdzic, însă „asiprinele” au marcat rapid alte două goluri, prin Leon Bailey (56) și Florian Wirtz (68). Kalajdzic a reușit și el să marcheze al doilea gol personal din întâlnire (77), iar scorul final, 5-2 pentru Bayer, a venit de la Demarai Gray, cu 6 minute înainte de final.

Wolfsburg și-a consolidat poziția a treia în clasamentul din Bundesliga după victoria de la Augsburg, scor 2-0.

Wout Weghorst (38) și Bote Baku (59) au marcat pentru învingători. „Lupii” au mai marcat de două ori, însă ambele reușite au fost anulate de arbitrajul video.

Mainz speră că se poate salva de la retrogradare după victoria în fața revelației Union Berlin.

Moussa Niakhate a marcat din lovitură de la 11 m unicul gol al partidei (22).

În ultimul meci al zilei de sâmbătă, FC Köln a câștigat cu 2-1 la Mönchengladbach. „Țapii” se află la 4 puncte de locul de baraj și 8 de primul loc retrogradabil.

Elvis Rexhbecaj a reușit o dublă, în minutele 3 și 55. Golul Borussiei a purtat semnătura lui Florian Neuhaus, în minutul 16.

Duminică sunt programate ultimele două partide ale rundei:

16.30 Hoffenheim – Frankfurt
19.00 Arminia Bielefeld – Werder Bremen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.