Baschet: Victorie și cu CSM Galați

0
304
FOTO: Craiova Baschet Fans

SCM Universitatea Craiova a încheiat turul Ligii Naționale de Baschet cu o nouă victorie. Trupa lui Todorov a învins, duminică, la București, CSM Galați, scor 75-58, într-o partidă disputată în Sala Dinamo.

FOTO: Craiova Baschet Fans

 

Craiova are după turul din LNBM 9-4 la general, 22 de puncte, de partea cealaltă, gălățenii lui Florin Nini au la general 3-8. CSM Galați au de disputat însă și două restanțe.

După o primă repriză echilibrată, în care ambele echipe s-au aflat la conducere, trupa lui Todorov a fost în avantaj la pauza mare, scor 37-35. Craiovenii au dominat în totalitate sfertul al treilea, astfel că înaintea ultimelor zece minute de joc diferența să fie de 11 puncte, 54-43. Oltenii au gestionat bine ultima secvență a jocului, iar gălățenii nu au mai avut forța să revină.

Mate Vucic a încheiat în double-double cu 13 puncte și 14 recuperări. Monyea Pratt a terminat cu 15 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive. Dragoș Diculescu a contribuit cu 14 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive, iar Jonathan Person a totalizat 11 puncte și 5 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.