Universitatea Craiova a terminat la egalitate meciul disputat la Giurgiu, scor 1-1, în compania formației Astra, contând pentru etapa a 17-a din Liga 1.

FOTO: Universitatea Craiova

Astra a deschis scorul în minutul 16. Hugo de Sousa a trimis în plasă, din careul mic, după o centrare din lovitură liberă a lui Budescu. Gazdele își puteau majora avantajul în finalul primei reprize, dar Pigliacelli a respins șutul lui Stahl. La cabine s-a intrat  cu scorul de 1-1, Alexandru Cicâldău l-a învins pe Mihai Popa cu un șut bine plasat, în al treilea minut de prelungire din prima parte a jocului Portarul giurgiuvenilor l-a înlocuit pe Lazar, accidentat după o degajare în care a lovit și pământul.

În partea a doua, Nistor l-a pus la încercare pe tânărul portar al gazdelor, care răspunde prezent şi respinge șutul experimentatului jucător craiovean.

Craiova a dominat finalul jocului și a încercat să marcheze și golul victoriei, însă nu a mai pus în pericol poarta adversă.

Astra: Lazar (27, Popa) – De Sousa, Graovac, Găman, Şerban (9, Canadjija) – Crepulja – Stahl (46, V.Gheorghe), Răduţ, Budescu, Bruno – Montini (72, Merloi). Antrenor: Eugen Neagoe.

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M.Constantin, Bancu – Nistor (82, Căpățână), Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu (35, Bărbuț), Mamut (63, Ivan), Ofosu (63, Baiaram). Antrenor: Corneliu Papură.

Cartonașe galbene: Găman, Bruno / Bălașa, Bărbuț, M.Constantin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.