Baschet: SCM U Craiova a câștigat disputa cu Steaua București

0
293
Meciul de baschet SCM U Craiova - Steaua București, LNBM, turneul 5 / FOTO: ActionFoto.ro - Mircea Roșca

SCM Universitate Craiova a câștigat meciul jucat în compania formației Steaua București, scor 89-75, contând pentru turneul 5 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, desfășurat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Meciul de baschet SCM U Craiova – Steaua București, LNBM, turneul 5 / FOTO: ActionFoto.ro – Mircea Roșca

 

Craiova vine la 5-3 la general, în vreme ce Steaua a ajuns la 4 victorii și trei înfrângeri.

Prima repriză a fost echilibrată, cu ambele echipe aflate la conducere, dar trupa lui Todorov a gestionat mai bine finalul celui de-al doilea sfert, astfel că la pauza mare s-a intrat cu scorul de 40-34 pentru gruparea din Bănie.

Alb-albaștrii au început tare partea a doua a jocului și s-au desprins la 20 de puncte avans (61-41), iar înaintea ultimele zece minute de joc aveau un ecart de 18 puncte, 68-50. Steliștii au mai redus din handicap în sfertul decisiv, insuficeint însă pentru a întoarce soarta confruntării.

Mate Vucic a terminat în double-double, cu 14 puncte și 12 recuperări, Dragoș Diculescu a totalizat 23 de puncte, Goran Filipovic a adăugat 22 de puncte și 8 pase decisive, Payton Henson a terminat cu 13 puncte și 6 recuperări. Mo Pratt a fost si el aproape de double-double, americanul a terminat meciul cu 9 puncte și 11 pase decisive. A mai punctat și Dino Cinac – 8 puncte.

Statistic, Craiova a avut medii de  57 % (20/35) la aruncările din interiorul semicercului, 37 % (11/29) de la distanță și 76 % (16/21) de la linia de libere.

SCM Universitatea Craiova va juca mâine seara, de la ora 19.30, împotriva formației gazdă, U BT Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.