La Liga: Valencia a obţinut prima victorie după opt etape în La Liga. Levante și Cadiz și-au câștigat meciurile de pe teren propriu

0
152
FOTO: VALENCIA CF

Duminică s-au disputat trei partide din etapa cu numărul 18 din campionatul de fotbal al Spaniei La Liga. Astăzi se dispută alte două partide din această rundă.

FOTO: VALENCIA CF

Valencia a obţinut prima victorie după opt etape în LaLiga. Liliecii s-au impus cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Valladolid.

Carlos Soler a marcat în minutul 76 unicul gol al partidei. Valencia nu mai câştigase în campionat din luna noiembrie. Formația antreantă de Javier Gracia a urcat de pe locul 17 pe locul 13, cu 19 puncte. De partea cealaltă, Valladolid este pe 16, cu 18 puncte.

Levante a trecut cu 2-1 de Eibar, duminică, într-un meci disputat pe „Estadi Ciutat de Valencia”.

Oaspeții au deschis scorul prinjaponezul Takashi Inui, în minutul 51. Replica gazdelor a venit peste 14 minute, Gonzalo Melero a restabilit egalitatea cu un șut din interiorul careului. Golul victoriei a picat în minutul 76. Jose Morales a înscris din pasa lui Jorge de Frutos.

Tot duminică, Cadiz a câștigat meciul disputat pe teren propriu cu Alaves, scor 3-1.

Pentru gazde au marcat Alex (15), Lozano (56) și Negredo (68). Golul gazdelor a fost marcat din lovitură de la 11 m de către Joselu, în minutul 23.

Luni se dispută următoarele partide:

20.00 Elche – Getafe (Telekom Sport 1, Digi Sport 2, Look Sport)
22.00 Huesca – Betis (Telekom Sport 1, Digi Sport 2, Look Sport)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.