Universitatea Craiova va începe partea a doua a sezonului împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu, marți, de la ora 19:45.

Corneliu Papură, tehnicianul alb-albaștrilot, a prefațat confruntarea cu Sepsi, duminică, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a declarat că formația covăsneană este un adversar de temut, însă speră ca jucătorii săi să câștige toate cele trei puncte puse în joc.

„Ne aşteaptă un meci dificil. Echipa Sepsi este foarte bine organizată, puternică. Se bate cu şanse reale pentru un loc în play-off. Sper să găsim soluţiile necesare pentru a câştiga acest meci. Au fost trei săptămâni pe care am încercat să le gestionăm cum am crezut că-i mai bine. Sper să începem bine din toate punctele de vedere. Jucăm fotbal în orice lună, nu are nicio relevanţă că e ianuarie. Cred că nu sunt probleme în ceea ce priveşte gazonul. Din ce ştiu, avem încălzire. Încercăm să ne luăm toate datele şi să pregătim cât mai bine meciul, indiferent de adversar. Mă tem de orice meci, orice meci trebuie tratat cu maximă seriozitate. Sepsi e o echipă organizată, puternică, foarte tenace.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.