Rugby: Naționala de rugby a României vine la Craiova. România – Belgia se joacă pe „Ion Oblemenco”

0
706

România va întâlni Belgia pe teren propriu, duminică, 7 februarie, ora 18.00 în meci restanță din Rugby Europe Championship. Meciul a fost amânat din martie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus și este important pentru evitarea ultimului loc în clasament.

Stejarii sunt pe ultimul loc în Rugby Europe Championship – liga a II-a europeană, sub Turneul celor Șase Națiuni – cu cinci puncte, Belgia fiind pe locul cinci, penultimul, cu șapte puncte.

O victorie le-ar permite Stejarilor să evite ultimul loc final și meciul de baraj, tot pe teren propriu, pe 20 sau 21 februarie 2021, cu Olanda clasată pe primul loc în Rugby Europe Trophy (liga a III-a europeană), pentru a decide care echipă rămâne în Rugby Europe Championship.

Partida cu Belgia era programată inițial pe 25 martie 2020, apoi pe 1 noiembrie 2020, la Bucureşti, pe stadionul „Arcul de Triumf”, însă partida a fost suspendată de fiecare dată, ca urmare a deciziei forului european.

Este o premieră pentru Craiova și noua arenă din Bănie, iar alegerea a  fost luată după ce s-a constatat că nu vor fi finalizate formalităţile pentru inaugurarea noului stadion Arcul de Triumf din Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.