Reagy Ofosu a fost pus pe liber de FC Botoșani și a fost transferat de Universitatea Craiova în ultima zi de transferări.

FOTO: UNIVERSITATEA CRAIOVA

Neamțul a mai jucat în cariera sa pentru Hamburg II, FC Inglostadt II, Chemnitzer, SV Grodig, NEC Nijmegen, Istra, Spartak Trnava și Szombathelyi Haladás.

Acesta a fost impresionat de cum a fost primit de colegii și fani.

„Înainte de toate, mă bucur că sunt aici, la un club foarte mare din România, cu o istorie foarte mare. Sunt fericit că staff-ul au arătat interes față de mine și sunt bucuros că am semnat. Vreau să ajut să ne îndeplinim obiectivul, câștigarea campionatului. A fost o primire foarte călduroasă din partea tuturor băieților, dar și a staff-ului și suporterilor. Am primit multe mesaje și este mai ușor pentru mine să mă adaptez repede, având în vedere primirea frumoasă. Când am venit în România, toată lumea a spus despre Craiova că are fani fantastici. Prima dată când am jucat cu Botoșani aici, am simțit despre ce este vorba.  Suporterii sunt incredibili, avem și un stadion foarte frumos. A fost „wow” să joc aici. Acum nu putem juca cu fani în tribune, dar dacă timpurile pe care le trăim se vor schimba, va fi o mare putere pentru noi să îi avem alături de noi și să luptăm pentru titlu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.