Handbal: Vâlcea nu a avut nicio șansă cu Odense

0
473
FOTO: IONUȚ BUHARU

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut cu Odense, în al doilea meci din grupele Ligii Campionilor, scor 21-30, sâmbătă, în Sala Traian.

FOTO: IONUȚ BUHARU

Odense a controlat meciul din Zăvoi și nu a dat nicio șansă fetelor antrenate de Florentin Pera. De la oltence au lipsit Liscevic și Gonzalez, ambele depistate pozitiv cu COVID-19 săptămâna aceasta.

Oaspetele au condus în prima parte a meciului cu 9-4, însă Vâlcea a revenit și a egalat la 9. Danezele au preluat din nou inițiativa și au intrat la pauză cu un avantaj de 3 goluri pe tabela de marcaj, 10-13.

Partea a doua a aparținut lui Odense în totalitate. Atacul vâlcencelor nu a funcționat, apărare nu a făcut față, iar scorul a căpătat proporții.

SCM Râmnicu Vâlcea – Odense Handbold 21-30 (10-13)

SCM Râmnicu Vâlcea: Ciucă, Batinovic, Rus –  Fernandez 6 goluri, Elghaoui 5, Norgaard 4, Trifunovic 3, Nikolic 2, Minevskaja 1, Aardahl, Dăscălete, Lopez, Florica, Glibko, Marin, Stamin.

Odense: Reinhardt, Wester –  Kyndboel 7 goluri, Abbingh 5, Quintino 4, Iversen 4, Groot 4, Aambakk 2, Hageso 2, De La Cour 1, Hojlund 1, Johansen, Larsen, Hald, Ikehara, Wallen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.