Fotbal | Echipa Națională: Tricolorii mici se impun în Finlanda. Finlanda U 21 – România U 21 1-3

0
367

Echipa Națională de tineret a României a câștigat cu scorul de 3-1 meciul disputat în Finlanda, vineri seara, la debutul lui Adrian Mutu la reprezentativa U 21. Meciul a contat pentru preliminariile Euro U 21.

Partida de la Turku a început în noua de dominare a gazdelor, care și-au creat două ocazii importante de a marca. În minutul 12,  Andrei Vlad a avut o intervenție senzațională, la un șut din 12 metri, lateral dreapta, apoi a fost salvat de bară la șutul lui Lingman.

Tricolorii au deschis scorul în minutul 21, prin Darius Olaru, după o cursă de la mijnocul terenului, și un șut pe jos, la colțul lung. Finlandezii au restabilit egalitate la doar trei minute după golul României. Soisalo l-a învins pe Vlad cu un șut în cross, de la marginea careului de 16 metri.

Valentin Mihăilă a adus pe România în avantaj în minutul 57. Jucătorul Universității Craiova a sprintat printre fundașii adverși și l-a învins pe Jaaskelainen cu un lob de mare finețe.

Românii au dat lovitura de grație în minutul 84. Ciobanu a înscris cu un șut violent de la marginea careului de 16 metri.

Finlanda U21: Jaaskelainen – Haukioja, Tihi, Halme, Hyvarinen, Soisalo (74, Stavitski) – Valakari, Lingman (80, Oksanen), Kairinen, Assehnoun (74, Atakayi) – Kallman (80, Ylatupa).

România U21: Vlad – Haruț, Pașcanu (90, Drăgușin), Ghiță, Boboc – Olaru (60, Itu), M. Marin, Ciobanu – Man, Ganea (53, Costache), Mihăilă (90, Mățan).

Arbitri: Anastasios Papapetrou – Tryfon Petropoulos, Iordanis Aptosoglou (toți din Grecia).

Următorul meci al României U 21 va avea loc marți, 8 septembrie, de la ora 19.00, în Malta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.