Fotbal | Europa League: Bergodi, la conferința de presă de la Tibilisi: „ Fiind o singură manşă, se poate întâmpla orice”

0
376

Cristiano Bergodi a vorbit la Tibilisi despre meciul pe care Universitatea Craiova îl  va disputa în această seară, de la ora 20.00, împotriva formației Lokomotive, în turul 1 preliminar UEFA Europa League.

Tehnicianul italian știe că va fi o partidă dificilă, mai ales că se va disputa pe terenul adversarilor, spunând că şansele de calificare sunt egale.

„Este un meci foarte important pentru noi, începem preliminariile Europa League şi ne dorim să trecem de acest tur. Întâlnim o echipă bună, cu mulţi jucători autohtoni, care cred că a terminat pe locul 4 anul trecut. Şi, fiind o singură manşă, se poate întâmpla orice. Am văzut 5-6 meciuri ale celor de la Tbilisi, antrenorul a schimbat 2-3 sisteme de joc într-un singur meci şi pot apărea probleme. Ei au jucat 10 meciuri, sunt ceva mai bine ca formă. Eu mă gândesc mai mult la echipa mea şi sper să fim la nivelul din finalul sezonului trecut. Cred că şansele sunt 50-50, jucăm în deplasare, am fi vrut să jucăm acasă, dar suntem pregătiţi şi cred că vom face un meci bun” a declarat antrenorul Universităţii Craiova, la conferinţa de presă din Georgia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.