Fotbal | Portugalia: Benfica se impune pe final la Rio Ave

0
230
FOTO: BENFICA LISABONA

Benfica Lisabona s-a impus, miercuri seară, pe terenul lui Rio Ave, cu scorul de 2-1, și a revenit pe primul loc în campionatul de fotbal al Portugaliei. „Vulturii” se află la egalitate de puncte cu FC Porto, dar au un golaveraj mai bun.

FOTO: BENFICA LISABONA

Iranianul Mehdi Taremi a marcat pentru gazde, în minutul 26, iar Benfica a avut un gol anulat în finalul primei reprize pe motiv de offsaid.

Rio Ave a rămas în inferioritate numerică din minutul 62, Ali Elmusrati a văzut al doilea cartonaş galben. Benfica reușit să restabilească egalitatea după doar două minute, grație reușitei lui Haris Seferovic.

Gazdele au mai pierdut un jucător, pe Santos, care a primit direct cartonaşul roşu, în minutul 72, iar Weigl a adus victoria oaspeților cu două minute înainte de concluzia partidiei.

În această seară, de la 23.15, Look Sport transmite disputa dintre Sporting Lisabona și Tondela.

Într-un alt meci, Pacos de Ferreira s-a impus în propriul fief, scor 2-1, în fața celor de la Belenenses. Golul victoriei a venit în minutul 90+2, sud-africanul Thibang Phete și-a introdus mingea în propria poartă.

Belenenses a deschis scorul în meciul disputat pe Capital de Movel, prin Tiago Esagia (6), gazdele au egalat prinDouglas Tanque, în minutul 48, din lovitură de la 11 m.

PORTUGALIA – LIGA NOS, ETAPA 27

LUNI, 15 IUNIE
Maritimo – Gil Vicente 2-1

MARȚI, 16 IUNIE
Santa Clara – Prtimonense 1-1
Deportivo Aves – FC Porto 0-0

MIERCURI, 17 IUNIE
Ferreira – Belenenses
Rio Ave – Benfica 1-2

JOI, 18 IUNIE
21.00 Boavista – Setubal 2-1
23.15 Sporting – Tondela (LOOK SPORT)

VINERI, 19 IUNIE
21.00 Giumaraes – Moreirense
23.15 Famalicao – Braga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.