Aston Villa și Sheffield United au încheiat la egalitate, scor 0-0, în primul meci de la revenirea fotbalului din Anglia. Chiar dacă au lipsit golurile, meciul nu a dus lipsă de ocazii la ambele porți.

Sheffield a marcat un gol perfect valabil, dar centralul Michael Oliver n-a validat reușita, deși mingea a trecut dincolo de linia porții. Brățara pentru tehnologia de linia porții nu a semnalat nimic, asistentul de pe acea parte nu a intervenit şi nici VAR-ul nu a intrat în acţiune.

Manchester United s-a impus cu scorul de 3-0 în derby-ul de pe Etihad cu Arsenal. Partida dominată de „cetățeni”, a fost marcată de accidentări grave şi de gafele lui David Luiz. 

Sterling a deschis scorul în finalul primei reprize, după ce David Luiz l-a „servit” ideal pe atacantul gazdelor, deși o degajare îi era la îndemână. La patru minute după pauză, fundașul brazilian l-a faultat în careu pe Mahrez și a fost eliminat direct. De Bruyne a transformat lovitura de la 11 m. Phil Foden a stabilit scorul final în prelungirile partidei.

Premier League continuă începând de vineri, Eurosport transmite toate cele 10 partide din cadrul etapei cu numărul 30.

VINERI, 19 IUNIE
20.00 Norwich – Southamton
22.15 Tottenam – Manchester United

SÂMBĂTĂ, 20 IUNIE
14.30 Watford – Leicester
17.00 Brighton – Arsenal
19.30 West Ham United – Wolves
21.45 Bournemouth – Crystal Palace

DUMINICĂ, 21 IUNIE
16.00 Newcastle – Sheffield United
18.15 Aston Villa – Chelsea
21.00 Everton – Liverpool

LUNI, 22 IUNIE
22.00 Manchester City – Burnley

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.