Fotbal | Bulgaria: Ludogorets, pas important către un nou titlu

0
249
FOTO: PFC LUDOGORETS

Ludogoreţ Razgrad, campioana en-titre, a învins-o pe Levski Sofia cu scorul de 1-0, vineri, în deplasare, în etapa a 25-a a campionatului de fotbal al Bulgariei, la reluarea întrecerii după întreruperea sa din cauza pandemiei de coronavirus.

FOTO: PFC LUDOGORETS

Brazilianul Oliveira Souza a marcat singurul gol al meciului. Reuşita sa a venit imediat după pauză, în urma unui assist al lui Wanderson.

Fundaşul român Dragoş Grigore a fost integralist la Ludogoreţ, primind un cartonaş galben în min. 34, în timp ce atacantul Claudiu Keşeru a evoluat doar în prima repriză, iar Cosmin Moţi a fost rezervă.

Conform sportal.bg, la meci au asistat 4.500 de spectatori, care au stat la un loc distanţă pe stadionul „Georgi Asparuhov” din Sofia.

LEVSKI: Mijatovic, Cargas, Eyjolfsson, Slavchec (72, Nascimento), Goranov, Naydenov, Raynov, Roberta (82, Kostov), Spierings, Ivanov (80, Petkov), Paulinho.

LUDOGORETS: Stoyanov, Nedyalkov, Cicinho, Terziev, Grigore, Oliveira (89, Ikoko), Badji, Tchibota, Wanderson, Anicet, Keseru (46, Swierczok).

În alt meci jucat vineri, Lokomotiv Plovdiv a dispus de Etăr Veliko Târnovo cu 2-0.

Ludogorets, care a câştigat titlul în ultimele opt sezoane, este lider în Bulgaria, cu 58 de puncte după 24 de etape, nouă peste Lokomotiv Plovdiv, ocupanta locului al doilea. Podiumul este completat de CSKA Sofia, cu 46 de puncte, în timp ce Levski, cu 46 de puncte, a coborât pe locul 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.