Baschet: FR Baschet va organiza în luna august LNBM și LNBF de vară. Festivalul de baby și minibaschet, tot în august

0
451

Consiliul Director al Federației Române de  Baschet a decis în ultima şedinţă ca, în luna august, înaintea reluării pregătirilor oficiale la nivel de cluburi de seniori, acestea să participe la Liga de vară doar cu jucătorii români din loturi, inclusiv juniorii.

Participarea nu are caracter obligatoriu, ci se doreşte un stimulent pentru jucătorii autohtoni.

De asemenea, CD al FRB a decis ca festivalul de baby și mini-baschet, care urma să se joace la sfârșitul lunii iunie – începutul lunii iulie s-a mutat două luni mai târziu. Astfel, CN U12 și Festivalul de baby și minibaschet, ediția 2020, se va distuta la sfârșit de august și început de septembrie, cu respectarea reglementărilor în vigoare referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19, se arată în comunicatul Federației de Baschet.

Toate Campionatele Nationale de la toate categoriile de juniori din sezonul 2019-2020 (U13, U14, U15, U16, U18 si U20) se vor relua prin organizarea unor Turnee Finale, cu participarea primelor 8 echipe (eventual înlocuirea a echipelor care nu pot participa, cu echipe de pe locurile următoare).

Având în vedere restricțiile referitoare la evenimentele sportive desfășurate în sălile de sport, există posibilitatea de a organiza Turneele Finale de juniori și pe terenuri în aer liber. În condițiile în care reglementările legale referitoare la combaterea pandemiei de COVID-19 vor permite, toate Turneele Finale ale Campionatelor Naționale de juniori, sezonul 2019-2020, se vor desfășura în luna august 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.