Liga 1: Campionatul României s-ar putea relua pe 13 iunie

0
163
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLEAN
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLEAN

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a afirmat, joi, la Digi24, că Liga 1 s-ar putea relua la 13-14 iunie, iar meciurile se vor desfășura, după cum era de așteptat, fără spectatori la început.

Pe 1 iunie va fi anunțată data exactă când se va relua Liga 1.

„Competiţia va fi posibilă în România atunci când epidemia ne-o va permite, pentru că acest virus a închis sportul, nu Guvernul sau vreo altă instituţie. Probabil că jumătatea lunii iunie va fi această dată, o vom anunţa până pe 1 iunie, ca să existe perspectivă, să existe un orizont de timp de pregătire şi de a pune la punct toate detaliile pentru a reporni competiţia într-un mod foarte sigur.

Reluarea competiţiilor este mult aşteptată şi de spectatori, bineînţeles, dar pentru faza de început va trebui să ne mulţumim din faţa televizoarelor. Riscul epidemiologic este foarte mare, luând în considerare şi acest lucru vă spun foarte clar, cel puţin în faza incipentă, ca să asigurăm această revenire la activitatea sportivă treptat, etapizat, o vom face fără spectatori”, a declarat Ionuț Stroe la Digi 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.