FOTO: Dan Potor (Fan handbal)

Nicolae Pascu, directorul Sport Club Municipal Craiova, a spus la emisiunea Fotbal Club de la Oltenia TV, faptul că lotul echipei de handbal pentru sezonul viitor al Ligii Florilor a fost conturat, anunțând astfel și jucătoarele transferate.

Alexandra Andrei (fostă Gogoriță) a mai evoluat la SCM Craiova în două rânduri (2010-2014 şi 2015-2017) și se întoarce la Craiova de la CSM Slatina. Acoperă postul de inter stânga;

Cristina Nica a fost căpitanul echipei HC Zalău, are 32 de ani și evoluează pe postul de extremă dreapta;

Andreea Molnar Adespii – Clubul Sportiv Școlar Sfântu Gheorghe, în 2009 s-a transferat la Dunărea Brăila, iar din 2014 face parte din lotul campioanei SCM Râmnicu Vâlcea. Poate juca inter stânga sau centru;

Adriana Crăciun (fostă Țăcălie) –  este din Slatina, a jucat la Oltchim, Buducnost (Muntenegru), Fleury (Franţa) și Corona Brașov, unde l-a avut antrenor pe Bogdan Burcea. Vine în Bănie de la Măgura Cisnădie.

Ekaterina Matlashova (foto) – jucătoarea din Rusia vine de la Kuban Krasnodar, echipa pe care a antrenat-o legendarul rus Evgheni Trefilov. A cochetat și cu echipa națională de handbal a Rusiei. A mai jucat în cariera sa la Astrakhanochka. În vârstă de 26 de ani, poate acoperi posturile de centru și pivot. Matlashova a jucat și împotriva Craiovei în Cupa EHF.

Gruparea din Bănie se va despărți de Zeljka Nikolic, Patricia Vizitiu, Yulia Havronina Bobana Klikovac și Timea Tătar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.