Handbal: Directorul SCM Craiova, Nicolae Pascu, a dezvăluit la Oltenia TV noutățile de la echipa de handbal

1
1993
FOTO: Dan Potor (Fan handbal)
FOTO: Dan Potor (Fan handbal)

Nicolae Pascu, directorul Sport Club Municipal Craiova, a spus la emisiunea Fotbal Club de la Oltenia TV, faptul că lotul echipei de handbal pentru sezonul viitor al Ligii Florilor a fost conturat, anunțând astfel și jucătoarele transferate.

Alexandra Andrei (fostă Gogoriță) a mai evoluat la SCM Craiova în două rânduri (2010-2014 şi 2015-2017) și se întoarce la Craiova de la CSM Slatina. Acoperă postul de inter stânga;

Cristina Nica a fost căpitanul echipei HC Zalău, are 32 de ani și evoluează pe postul de extremă dreapta;

Andreea Molnar Adespii – Clubul Sportiv Școlar Sfântu Gheorghe, în 2009 s-a transferat la Dunărea Brăila, iar din 2014 face parte din lotul campioanei SCM Râmnicu Vâlcea. Poate juca inter stânga sau centru;

Adriana Crăciun (fostă Țăcălie) –  este din Slatina, a jucat la Oltchim, Buducnost (Muntenegru), Fleury (Franţa) și Corona Brașov, unde l-a avut antrenor pe Bogdan Burcea. Vine în Bănie de la Măgura Cisnădie.

Ekaterina Matlashova (foto) – jucătoarea din Rusia vine de la Kuban Krasnodar, echipa pe care a antrenat-o legendarul rus Evgheni Trefilov. A cochetat și cu echipa națională de handbal a Rusiei. A mai jucat în cariera sa la Astrakhanochka. În vârstă de 26 de ani, poate acoperi posturile de centru și pivot. Matlashova a jucat și împotriva Craiovei în Cupa EHF.

Gruparea din Bănie se va despărți de Zeljka Nikolic, Patricia Vizitiu, Yulia Havronina Bobana Klikovac și Timea Tătar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.