Fotbal: Nicolai Calancea, la Oltenia TV: „Cea mai frumoasă perioadă din România a fost la Craiova”

0
333
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Aflat la Chişinău, portarul moldovean Nicolai Calancea (33 ani), a vorbit la Oltenia TV despre perioada petrecută la Universitatea Craiova. Acesta a declarat că s-a simțit foarte bine în Bănie și regretă și acum despărțirea de alb-albaștrii.

Calancea îl consideră vinovat pe Devis Mangia, pe care l-a acuzat de mai multe lucruri, inclusiv că a favorizat anumiţi jucători pentru câştiguri materiale. Goalkeeperul de peste Prut s-a simțit marginalizat și a găsit și explicația pentru care a fost dat la o parte.

„Cea mai frumoasă perioadă din România a fost la Craiova, am jucat foarte mult acolo, am şi câştigat un trofeu, Cupa României, am avut şanse şi la campionat, dar din păcate nu am reuşit. Mi-a părut rău că am plecat de la Craiova. Mangia a vrut să aducă alt portar fără să vadă ce pot, apoi a adus un antrenor cu portarii italian, care nu a făcut o pregătire solicitantă, prea lejeră.”

„Am greşit şi eu că nu m-am concentrat suficient. De la meciul cu Viitorul, acel 3-3, i s-a pus pata pe mine şi nu am prea jucat. Nici în finala Cupei nu m-a băgat. M-a aşteptat la cotitură să mă scoată din poartă. Nu-i plăceau jucătorii cu personalitate, era prea agitat, am fost puţin şocat de reacţiile lui, dar şi pentru că a decis ca unii jucători să ia nişte sume enorme deşi au jucat foarte puţin.”

„Nu vreau să-mi aduc aminte de Craiova cu Devis Mangia, vreau să-mi aduc aminte de lucrurile frumoase, fiindcă mi-a trecut deja supărarea.nul dintre cele mai frumoase meciuri pentru Craiova a fost cel cu Dinamo din Cupă, la Severin, e ceva de nedescris când Craiova bate pe Dinamo. Am şi transformat un penalty atunci, suporterii au intrat pe teren”, a spus Calancea la Oltenia TV.

Deși a început sezonul la nou-promovata Academica Clincei, Calancea s-a întors la Dunărea Călărași, echipă unde a plecat după despărțirea de Universitatea Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.