Liga 1: Universitatea Craiova l-a prezentat pe Cristiano Bergodi

0
505
FOTO: ALEXANDRU DOBRE |MEDIAFAX
FOTO: ALEXANDRU DOBRE |MEDIAFAX

Italianul Crisiano Bergodi este noul antrenor al Universității Craiova. Fostul jucător al lui Lazio a semnat un contract până în data de  30 iunie 2021.

Bergodi va ajunge la Craiova la începutul săptămânii viitoare şi va intra în carantină pentru 14 zile. Alături de el va fi şi antrenorul secund pe care l-a avut la Voluntari – Luigi Ciarlantini.

„Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Ştiinţa a avut compatibilitate cu şcoala de antrenori italiană, aşa că Cristiano Bergodi are toate şansele să scrie istorie în „vulcanul” alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 ani de zile, a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister şi adu-ne trofee!”, se arată în comunicatul clubului din Bănie.

În România, Bergodi le-a mai antrenat pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Tg. Mureș și FC Voluntari. Singurul trofeu câștigat a fost în 2007, Supercupa României cu Rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.