Handbal: Decizia de azi a CA a FRH – La feminin se joacă doar Slobozia – CSMB, la băieți ultimele 3 etape + restanțele

0
377

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal s-a reunit azi într-o ședință online și a discutat despre închiderea sezonului de handbal.

Majoritatea a votat pentru variantele de încheiere a sezonului pe teren. Pe data de 18 mai, membrii vor reevalua situația, în funcție și de răspunsurile pe care le vor obține până atunci de la autorități.

Astfel, în Liga Florilor se va mai disputa doar meciul restanţă dintre HCM Slobozia şi CSM Bucureşti, meci care ar putea să decidă titlul.

Liga Florilor

 • 24 iunie: restanța din Etapa a 16-a (AHCM Slobozia – CSM București)

La masculin se vor juca ultimele trei etape din sezonul regulat plus restanţele. Astfel, între 14 şi 21 iunie se joacă trei etape, iar pe 28 iunie meciurile restanţă. Dinamo este mare favorită la titlu având 5 puncte avans şi un meci mai puţin disputat.

Liga Zimbrilor:

 • Duminică, 14 iunie: Etapa a 24-a
 • Joi, 18 iunie: Etapa a 25-a
 • Duminică, 21 iunie: Etapa a 26-a
 • Duminică, 28 iunie: restanțele AHC Potaissa Turda – CS Dinamo București (Etapa a 10-a) și SCM Poli Timișoara – CS HC Buzău 2012 (Etapa a 23-a)

Atât la feminin, cât şi la masculin se vor disputa şi turneele Final Four în Cupa României. La feminin acesta va avea loc pe 20 şi 21 iunie, iar la masculin pe 25 şi 26 iunie.

Cupa României Fan Courier (F)

 • Marți, 16 iunie: sferturile restante SCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila și CSM București – CSM Slatina
 • 20-21 iunie: Final Four

Cupa României Fan Courier (M)

  • 24-25 iunie, Turneul Final Four
  • semifinala CSM Bacău – CS Dinamo București va conta și pentru meciul restant din campionat (Etapa a 20-a)

De asemenea, s-a aprobat în unanimitate ca FRH să organizeze la începutul săptămânii viitoare videoconferință cu reprezentanții cluburilor din Liga Națională și reprezentanții celor 8 echipe de Divizia A cu șanse de promovare (atât la masculin, cât și la feminin), pentru a se dezbate și varianta de prelungire a sezonului competițional 2019-2020 în lunile iulie, august, în cazul în care varianta cu încheiere până la sfârșitul lunii iunie nu va mai fi posibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.