Atletism: S-au efectuat probele la instalația de nocturnă de la stadionul de atletism din Craiova

0
571

Finalizat în proporţie de aproape 90%, stadionul de atletism din Craiova aşteaptă recepţia finală, preconizată a avea loc la scurt timp după încheierea stării de urgenţă

În acest moment, lucrările sunt aproape finalizate. Sunt achiziţionate şi instalaţiile şi materialele necesare desfăşurării competiţiilor (cronometraj, garduri, saltele, etc), ceea ce va permite demararea competiţiilor în cele mai bune condiţii încă de la început.

Zonele de încălzire (atât pe iarbă, cât şi pe pista sintetică) sunt situate foarte aproape de zona de concurs. În viitor este prevăzută acoperirea pistei sintetice de încălzire de 200 m pentru a putea fi folosită şi în sezonul de iarnă.

Sâmbătă au fost efectuate și primele probe și reglaje la instalația de nocturnă. Echipele constructorului au verificat circuitele și modul în care fiecare colț al terenului este iluminat pentru a face reglajele necesare. La final, toată suprafața stadionului va trebui să fie iluminată uniform și într-un mod nederanjant pentru sportivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.