Bogdan Burcea | FOTO: Remus Badea

Bogdan Burcea a comentat pentru pagina de facebook a Federației Române de Handbal decizia de ieri a Federaţiei Europene de Handbal (EHF) de calificare directă a României la Campionatul European din acest an, ca urmare a anulării partidelor rămase de disputat din preliminarii, din cauza pandemiei de coronavirus.

Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României și antrenorul prinicipal al formației SCM Craiova a declarat că a primit cu bucurie această veste.

“Am primit cu bucurie decizia forului continental şi anume că naţionala e calificată direct la Campionatul European din Norvegia şi Danemarca. Această decizie ne oferă şansa de a parcurge o perioadă în această toamnă care va cuprinde o pregătire competiţională. Va fi o toamnă plină din punct de vedere al competiţiilor intercluburi, atât pe plan naţional, cât şi pe plan european.

Putem urmări în toată această perioadă sportivele care se află în atenţia noastră pentru eventuale convocări la naţională. Obiectivul este desigur o selecţie cât mai obiectivă vizavi de strategia pe care ne propunem să o abordăm la turneul final din luna decembrie”, a spus Bogdan Burcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.