Atletism: Campionatul European de atletism de la Paris a fost anulat

0
308

Organizatorii Campionatului European de atletism în aer liber de la Paris au decis să anuleze această competiție din cauza pandemiei de COVID-19.

Întrecerea trebuia să se desfășoare în perioada 25-30 august 2020.

„Ne-am luptat până în ultima clipă pentru a menţine această competiţie, am explorat şi cea mai mică oportunitate, dar în cele din urmă am decis să anulăm Campionatele Europene”, a declarat Jean Garcia, preşedintele Comitetului de organizare, citat de cotidianul L’Equipe.

„Decizia de anulare a fost determinată de pandemia de coronavirus şi de riscurile asociate ale situaţiei actuale, care sunt departe de a fi sub control, precum şi de faptul că adunările publice sunt interzise în Franţa”, a precizat federaţia europeană într-un comunicat.

„Speram ca în aceste vremuri tulburi să le oferim atleţilor europeni un eveniment major spre finalul verii. Din nefericire, am fost informaţi azi de către comitetul local de organizare şi de Federaţia franceză de atletism că, după discuţii cu autorităţile franceze, nu mai pot organiza campionatele în luna august”, a afirmat preşedintele interimar al forului continental, bulgarul Dobromir Karamarinov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.