Liga 1: Imagini cu prima ședință de pregătire prin video-conferință a jucătorilor Universității Craiova

0
488

Universitatea Craiova a dat startul pregătirii în vederea reluării campionatului după criza prilejuită de pandemia de COVID-19. Oltenii se pregătesc prin vide-conferință, sub stricta supraveghere a lui Cornel Blejan.

„Clubul a făcut tot posibilul pentru a amenaja o sală de antrenament, ca băieții să se simtă cât mai aproape de mediul în care au muncit zi de zi și la care așteaptă să se întoarcă. În sală a fost montat un ecran imens pe care preparatorul fizic putea să urmărească toate mișcările jucătorilor în cel mai mic detaliu”, se arătă în comunicatul postat pe site-ul oficial al oltenilor.

„Am ajuns și aici. Planificarea pentru primele 4 săptămâni a luat sfârșit, iar acum am fost pregătiți să trecem la nivelul următor. Am optat pentru o astfel de abordare deoarece corectitudinea exercițiilor este foarte importantă pentru noi, vrem calitate pentru fotbaliști și nu cantitate. Pe un ecran mic îmi era imposibil să constat care sunt greșelile de execuție ale unora dintre ei, să le remediez în timp real pentru a nu periclita sănătatea și de aceea am optat pentru ajutor din partea unei instructoare de fitness. O singură persoană este imposibil să demonstreze, să explice, să corecteze și să încurajeze jucătorii”, a spus preparatorul fizic al Universității Craiova, Cornel Blejan, citat de ucv1948.ro.

„Antrenamentul a fost structurat în 4 părți cu obiective diferite. Partea fundamentală a antrenamentului a fost antrenarea într-un regim de efort cât mai intermitent, pentru a stimula inima și a stimula cât de mult putem efortul specific fotbalului din punct de vedere cardiovascular. Jucătorii s-au descurcat foarte bine, iar din punctul meu de vedere antrenamentul a fost un real succes”, a adăugat Blejan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.