Fenomenul pariurilor este unul destul de răspândit în România, în special cel al pariurilor sportive. Deși pandemia de coronavirus a oprit majoritatea competițiile sportive, în aproape toate colțurile Planetei, iubitorii de pariuri din România mai au încă pe ce paria.

Fotbalul din Burundi a devenit în aceste zile marea atracție a iubitorilor sportului, iar în ultimele trei meciuri din prima ligă s-au terminat cu următoarele rezultate: Bujumbura – Bumamuru 3-3, Dynamik – Aigle 4-1, Olympic – LLB 6-0, deci +5. Astfel, campionatul din această țară merită urmărit și încercat mai multe variante câștigătoare, în special pe numărul de goluri marcate.

Milioane de dolari se investesc săptămânal în campionatul de fotbal din statul african după ce casele de pariuri din întreaga lume au rămas cu doar patru competiţii deschise.

Se mai joacă în Belarus, unde Alexander Lukaşenko, preşedintele care se află de peste 25 de ani în fruntea ţării, a îndemnat populaţia să nu ia foarte în serios pandemia şi a avut un discurs public incredibil: “Vă recomand să faceţi o saună, să beţi multă vodcă şi să munciţi din greu, în acest mod o să ucideţi virusul din organism“, Nicaragua (atât liga de  seniori, cât și cea U 20) și Tadjikistan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.