FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Alexandru Cicâldău a stat duminică seara de vorbă cu fanii Universității Craiova. Întâlnrea a avut loc pe pagina de Facebook a clubului din Bănie.

Golgheterul alb-albaștrilor a vorbit despre starea de autoizolare și a dezvăluit că abia așteaptă reîntâlnirea cu suporterii Universității Craiova. „Cic” îi este recunoscător lui Gică Hagi și a declarat că tot ce este astăzi i se datorează „Regelului” fotbalului românesc. Cicâldău este încântat de tot ce Craiova.

„E greu să stai izolat, dar asta trebuie să facem în momentele astea. Încă nu știm când ne reluăm activitatea. Așteptăm și noi să se decidă ceva. Orice fotbalist își dorește să se joace în continuare, de unde a rămas campionatul. Cel mai mult îmi lipsește să fiu pe teren. Fac exercițiile pe care ni le-a dat preparatorul fizic, alerg și fac și exerciții de forță în casă. Nu știu dacă se va relua campionatul cu sau fără suporteri, dar să fîe bine și cât mai curând.”

„Gică Hagi pe mine m-a și crescut ca fotbalist. Ceea ce sunt astăzi i se datorează și lui. Este un om care înseamnă foarte mult pentru mine. Am mai vorbit cu Gică Hagi și când mai am nevoie de vreun sfat îl contactez.”

„Eu am iubit Universitatea din prima zi când am ajuns. Îmi place mult orașul. Un stadion mai frumos ca „Ion Oblemenco” nici nu există, unde te-ai putea simți mai fotbalist. Aveam o părere bună dinainte să vin. Nu mă gândeam că o să merg la Craiova, dar când vedeam ce se întâmplă pe stadion și spiritul fanilor… Am învățat toate cântecele. Nu cred că există stadion și suporteri mai frumoși. În România cu siguranță nu există. O să stau la Craiova atât timp cât o să fie nevoie de mine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.