SCM Râmnicu Vâlcea a oficializat astăzi transferul Željkei Nikolić în Zăvoi. Extrema dreaptă a formației SCM Craiova se desparte astfel de gruparea din Bănie după patru sezoane petrecut la formația antrenată de Bogdan Burcea.

În vârstă de 28, Nikolić a câștigat cu SCM Craiova Cupa EHF în sezonul 2017-2018, sezon în care a devenit și vicecampioană a României.

A mai jucat în cariera ei pentru ORK Vrnjačka Banja (2009-2010), WHC Biseri (2010-2011), Buducnost Podgorica (2011-2015) și Ringkøbing Håndbold (2015-2016).

„Este o mare oportunitate pentru mine. Merg la o echipă care va juca în Liga Campionilor și care își propune obiective importante. M-am simțit excelent la Craiova, oamenii au fost minunați, dar vreau să fac un pas înainte în carieră. Cunosc foarte bine echipa de la Vâlcea, am jucat de atâtea ori împotriva sa cu Craiova. Am fost și la meciuri în Liga Campionilor, atmosfera e cu adevărat senzațională. Abia aștept să mă alătur fetelor, din vară”, a declarat Zeljka Nikolić, citată de SCM Râmnicu Vâlcea Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.