Volei (M): Țintă – consolidarea locului 2 în clasament

0
282
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Echipa masculină de volei SCMU Craiova va începe play-off-ul de pe locul 2, însă tehnicianul Dănuț Pascu nu crede că elevii săi se pot lupta pentru titlu.

Antrenorul alb-albaștrilor a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciurile pe care Lică&co urmează să le dispute în următoarea perioadă.

„Sunt mulţumit de evoluţia echipei şi de rezultate în prima parte a campionatului, iar, acum, în play-off, vom încerca să obţinem cât mai multe puncte. În retur, am avut un singur eșec. Cred că Galaţiul nu mai poate fi ajunsă, iar lupta se va da pentru locurile 2 şi 3, între noi, Dinamo şi Zalău. Noi vom trata toate jocurile serios şi vom face tot posibilul să scoatem maxim din fiecare partidă. Dejul a avut evoluții foarte bune, a surprins multă lume și de aceea a ajuns pe locul 5. Are în componență jucători tineri, care vor să se afirme. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc și așteptăm începutul partidei”, a punctat Dănuț Pascu.

Acesta este optimist că jucătorii săi nu vor pierde podiumul.

„Echipa joacă la un nivel ridicat, am ajuns la un echilibru și nu cred că vom avea evoluții proaste în play-off. Cred că ne avantajează programul din turul play-off-ului, dar returul va fi mult mai greu. În tur jucăm acasă cu Dejul, Buzăul, Dinamo și în deplasare cu Galați și Zalău. De aceea le-am și spus băieților că este important să termine sezonul regulat pe locul 2”, a conchis Pascu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.