FOTO: POLI IAȘI FACEBOOK

Finala din acest an a Cupei României se va disputa la Craiova, dar fără Universitatea Craiova. Trupa lui Corneliu Papură a părăsit miercuri seaera competiția KO după 2-3 pe terenul celor de la Poli Iași.

Iașiul a dominat prima repriză, iar Grădinaru, Horșia și Andrei Cristea au fost aproape de finalizare. Breveld a deschis scorul cu un lob de mare finețe, iar până la pauză s-a făcut 2-0. Horșia l-a executat pe Pigliacelli dintr-o foarfecă laterală.

Craiova a primit o lovitură de la 11 m în minutul 54, iar Dan Nistor a redus din handicap. Finalul partidei a fost de-a dreptul nebun. Nistor a restabilit în minutul 90, gol la care și-a adus o contribuție și portarul Rusu, însă oltenii s-au bucurat doar 2 minute. Breveld a înscris în minutele de prelungire, după centrarea lui Passaglia, și și-a dus echipa în semifinalele Cupei României.

Poli Iași: Rusu – Cabral, Frăsinescu, Klimavicius, Șerban – Grădinaru, Breveld, De Iriondo, Horsia (54, Omoh) – Cristea (59, Passaglia), Luckassen (73, Habibou). Antrenor: Mircea Rednic.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Acka (88, Bancu), Dielna (46, Qaka), Vătăjelu – Nistor, Cosic, Cicâldău – Bărbuț, Alex Popescu (24, Koljic), Mihăilă. Antrenor: Corneliu Papură.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.