Anca Mănuc (nr.10) și Ramona Marciu (nr. 17)
FOTO: IONUȚ GREERE | SPORTUL DOLJEAN

Două dintre jucătoarele importante din lotul echipei de volei feminin a SCMU Craiova s-au arătat optimiste înaintea turneului semifinal. Anca Mănuc și Ramona Marciu au vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciurile de la finalul săptămânii.

Ramona Marciu este o sportivă cu experiență, care a evoluat și la Târgu Mureș, dar niciodată nu a disputat un asemenea turneu.

„Pentru mine va fi o provocare, pentru că este primul turneu de promovare pe care îl joc. Ne dorim să prmovom şi sunt convinsă că vom face meciuri frumoase în faţa propriilor suporteri. Sunt convinsă că avem șanse mari să promovăm. Am evoluat și la Târgu Mureș. Acolo este o școală sârbească, fetele sunt bine pregătite, este seriozitate și de aceea au un lot puternic”, a spus Ramona Marciu.

„Consider că avem şanse mari să ajungem la turneul final, pentru că am muncit foarte mult în această perioadă la antrenamente şi ne dorim promovarea în prima ligă. Cred că suntem pregătite atât fizic, cât şi mental. Avem avantajul că jucăm în sala noastră şi vom avea publicul alături. Târgu Mureş are jucătoare cu experienţă, de lot național, chiar dacă sunt mai mici decât noi ca și vârstă. Este o echipă puternică, se bazează mult pe tactică. Asta le dă un plus faţă de noi, dar vom încerca să le învingem”, a punctat și Anca Mănuc.

SCMU Craiova, CSU Medicina Tg.Mureș, CSU Oradea și CSS Turda vor participa la turneul semifinal al Diviziei A 2 Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.