FOTO: SCM RM.VALCEA FACEBOOK

SCM Craiova a pierdut meciul disputat miercuri după-amiază, la Râmnicu Vâlcea, în fața campioanei SCM din localitate, în etapa cu numărul 19 a Ligii Florilor MOL la handbal feminin. A fost 27-22 (15-10) pentru trupa antrenată de Florentin Pera.

Gazdele au început partida din Zăvoi cu 3-0, iar Craiova a replicat prin Țicu (de 3 ori de la 7 m) și Klikovac. Vâlcea a revenit la conducere și a intrat la cabine cu o diferență de 5 goluri pe tabela de marcaj, 15-10. Asma Elghaoui a fost principala marcatore din tabăra vâlceană. Handbalista tunisiană a înscris de 5 ori în primele 30 de minute.

Diferența s-a menținut și în partea a doua a jocului, astfel că SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus în final cu scorul de 27-22 și urcă pe prima poziție a clasametului. De partea cealaltă, formația pregătită de Bogdan Burcea rămâne pe locul 8, cu 27 de puncte.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – SCM CRAIOVA 27-22 (15-10) 

Vâlcea: Dumanska, Batinovic, Ciucă – Elghaoui 6, Gonzalez 5, Glibko 4, Liscevic 3, Norgaard 2, Lopez 2, Trifunovic 2, Da Silva 1, Badea 1, Marin 1, Băcăoanu, Florica. Antrenor: Florentin Pera.

Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Țicu 9, Orșivschi 3, Nikolic 3, Zamfir 3, Klikovac 2, Cace 1, Savu 1, Tătar, Colac, Ion. Antrenor: Bogdan Burcea.

Campionatul se întrerupe după această rundă pentru a face loc meciurilor echipei naționale a României de la turneul preolimpic din Muntenegru, dar și pentru dubla cu Polonia din preliminariile EURO2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.